diumenge, 22 de gener del 2017

Altres llibres i recursos per a infants i adults sobre la separació, el divorci i els nous models familiars



Contes infantils que podeu trobar a l'Aladí, el Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.



Recull variat de recursos per explicar als infants els nous models familiars: famílies monoparentals, homoparentals, divorciades i adoptives. Aquest recull conté principalment llibres per a infants però també inclou altres recursos d'interès per a pares, mares i educadors/es. 
Totes les publicacions es poden consultar als centres DIXIT, els Centres de Documentació de Serveis Socials.



Els pares ens separem, un dels "Temes per a pares" del CESMIJ de Santa Coloma de Gramenet amb documents, vídeos, àudios i enllaços.



Com explicar als fills el divorci o la separació dels pares. Entrada de FAROS Sant Joan de Déu, la plataforma digital de promoció de la salut i el benestar infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu(HSJD) de Barcelona.


Els nens i el divorci dels pares. Recursos compartits al blog de Badalona Serveis Assistencials: Contes per a infants i novel·les juvenils i guies per a pares sobre noves estructures familiars, "els pares no es divorcien dels fills" i legislació



Quan els pares se separen. Llistat de contes, novel·les infantils i juvenils i guies per a pares i mares (compilat per les biblioteques de Manresa)



Contes sobre la separació i models familiars diversos, així com guies per a adults. Ressenyes del blog "Un conte per l'Arlet".



Llista de contes infantils sobre el divorci recopilada per Montserrat Tur, advocada, mediadora i divorce coach.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada